Trettiosjukvm

Fläderbubbel & tapeter.

juni 14, 2013

Okategoriserat

Var på Sandbergs pressvisning på Da Matteo igår med ett gäng trevliga tjejer! De visade upp deras nya kollektion ”Götheborg”, och det dracks bubbel och tittades på fina tapeter! Det var intressant att höra historien bakom den nya kollektionen som mestadels gick i grafitgrått och sand. En väldigt trevlig pressvisning, tack för det!

Sen smög vi bloggtjejer vidare runt hörnet för en middag på Hello Monkey. Med dim sum och fläderbubbel hade vi en super härlig kväll! Det var väldigt kul att träffa lite andra bloggare och få lite inspiration och ha en trevlig kväll tillsammans, speciellt när man är så ny som jag är på det här är det ju extra roligt!

Ett tack igen tjejer, det får vi göra om!

Trevlig fredag på er alla!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Fläderbubbel & tapeter.”

  1. Tack för igår! Trevligt var det, det får vi göra om! ;)
    Kram Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *