Trettiosjukvm

H.E.L.P.

juni 2, 2013

Okategoriserat

Fina läsare, jag behöver er hjälp! Jag skulle vilja fixa till utseendet på den här bloggen, speciellt sidhuvudet som i dagsläget är en bild på mina ögon som har fått hamna där ”så länge”, men som jag nu inte vet vad jag ska ersätta med. Jag gillar att layouten är stilren och enkel, vill inte ha massa ”krusidull”, men har ni några tankar på hur jag kan göra den bättre? Vad och framför allt hur kan jag ändra den? Jag är inte så vass när det kommer till sånt här så alla tips och tankar välkomnas!

Vill ni inte kommentera kan ni alltid bränna iväg ett mail, adress finns under ”om mig”!

Tack!

Bild: trettiosjukvm (den svarta kylskåpsmagneten som man kan skriva på är från Granit!)


2 svar till “H.E.L.P.”

  1. EMZ skriver:

    jag tycker allt är jätte fint!Och att ha en personlig bild där uppe känns rätt!
    Lär ju finnas någon mer supersnygg bild på dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *