Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Isabel Marant pour H&M.

juni 11, 2013

Okategoriserat

Det här har ni antagligen redan läst om… But here it goes again! Idag släpptes den stora nyheten att nästa design- samarbete som H&M ska göra blir med ingen mindre än franska och fantastiska Isabel Marant. Den här nyheten har redan blivit väldigt omskriven och hypead såklart, det här är ju många mode- intresserades våta dröm…!

Och jag ropar verkligen hurra och ger tummen upp! Ska bli väldigt spännande att se vad det blir för kollektion!

Bild: H&M’s pressbild


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *