Trettiosjukvm

Out of Office. Soon.

juni 19, 2013

Okategoriserat

Jag har denna vecka och nästa kvar. Sex arbetsdagar. Sex mornar kvar av att alarmet ringer 06.30. 50 minuter gånger sex dagar kvar att sitta på bussen till och från jobbet. Sen är den äntligen där, så efterlängtad och så välkommen… den underbara semestern.

Jag har beställt strålande sol och varma vindar, och så många salta bad att mina fingrar kommer se ut som russin. Jag kickar igång semestern på bästa sätt- med kalas för mina fina vänner för att fira att jag då blivit ett år äldre. När jag sen vaknat upp ur kalas- dimman så slänger jag in väskan i bilen och gasar ut mot ön. Varvar ner och inser att jag är ledig. Tillbringar dagar med att fiska och hoppas på makrill. Klä mig i slitna jeansshorts och flip flop. Gå barfota på klipporna och äta frukosten på bryggan. Inte bry mig om klockan eller måsten. Äta räkor i båten och kasta skalen rätt i havet. Köpa glass i hamnen mitt över och dricka rosé till vyn av en solnedgång. Stå i gräset och säga god morgon till hästarna. Sova länge och vakna av solen.

Ängen och gärdsgårdarna. Hästarna, grusstigen, havet, och stillheten. Precis framför huset. Den vyn kan jag aldrig se mig mätt på. Jag vaknar upp till den, passerar den under dagen och avslutar kvällen med att titta ut, igen och igen, och aldrig någonsin tröttna.

Bilder: via min Pinterest


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *