Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Out of Office.

juni 28, 2013

Okategoriserat

Nu har jag checkat ut för semester! Ser inte kontoret på 23 dagar. Behöver inte gå upp på morgonen eller tänka på att lägga mig i tid. Jag ska ta dagarna som dom kommer och inte ha några måsten, och njuta så mycket nu så ni anar inte.

Det kommer inte uppdateras lika frekvent här på bloggen, men det tror jag ni är med på.

Hur det känns? Fantastiskt.

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Out of Office.”

  1. Helena skriver:

    Åhh njuuuut nu ordentligt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *