Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Rabarber.

juni 26, 2013

Okategoriserat

Jag och mamma var och röjde bland planteringarna utanför huset i helgen, och jag fick ett par rabarber- stänger med mig hem. Mamma hade nämligen gjort världens godaste rabarbersaft som smakade sommar, så jag tänkte försöka mig på att göra detsamma i dagarna. Får hoppas jag lyckas! Har nämligen aldrig gjort egen saft förut… Men det kan väl inte vara allt för svårt va?

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *