Trettiosjukvm

Take a walk with me.

juni 28, 2013

Okategoriserat

De som känner mig väl vet att jag är en liten tänkare. Jag funderar och grubblar ibland lite för mycket för mitt eget bästa, och det som brukar reda ut det igen är ofta en skön promenad. Jag tror nog det är mitt lilla botemedel, allting blir lite klarare efteråt. 

Jag har en runda i mitt område där jag bor som tar ca 40 minuter, vilket är alldeles lagom och det leder till att jag då går den oftare. Den bästa promenaden dock är den ute på ön. Där vi går en bit i skogen och jag alltid (med skräckblandad förtjusning) hoppas att jag kommer få se en älg, men blir lika besviken varje gång. Vi öppnar gamla grindar vid gärdsgårdarna och ser rådjuren stå en liten bit längre bort på ängen och iaktar oss. Vi möts av blåsten och lukten av salt och tång när vi kommer ner till havet, där mamma och pappa alltid ska känna på vattnet och stänka lite på kinderna. Det ska tydligen vara bra påstår dem. Ibland följer en sten från stranden med i fickan, och så nojjar vi oss över fästingar när vi kliver över det höga gräset.

Det är den finaste rundan jag vet. I sommar blir det många.

 tumblr_m3291ljsDv1r89ktpo1_500

Bild: från den här Tumblr- sidan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *