Trettiosjukvm

”Vi är inte sånna som i slutet får varann..”

juni 9, 2013

Okategoriserat

Tack Håkan och alla mina fantastiska vänner för en minnesvärd sommarkväll och konsert igår.

Efter att ha tittat på prinsess- vigseln var det raka spåret till Azaleadalen. Parerade mellan festglada människor i Slottskogen för att sedan slå mig ner på en filt med härligt sällskap, god mat och kall dryck. Sen sjöng och dansade vi till tonerna av Håkan på Slottskogsvallen, och det var en sådan där perfekt junikväll som stannar kvar i minnet väldigt länge.

Förutom att somna på soffan idag så försöker jag bland annat ge serien House of cards en andra chans. Och så frossar jag i nyköpta bigarråer, och som alltid när jag äter dessa så minns jag alla somrar i Italien…

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *