Trettiosjukvm

Vintage house.

juni 16, 2013

Inredning

Jag knarkar bloggar dagligen. Både modebloggar och inredningsbloggar till förbannelse. Och de allra flesta som man klickat in sig på, återvänder man inte till sen. Det behöver inte betyda att bloggen inte är bra, men det krävs något visst för att en blogg bland alla tusentals som finns ska fastna. En jag ramlade in på för ett par dagar sen och återkommit till är Vintage House. Sandra som står bakom bloggen hade med hennes hem i Sköna Hem nyligen, och jag förstår varför. Vissa detaljbilder från hennes kök gör att det bara kliar i mina gamla-burkar-och-vackra-golv-fingrar. Sen klappar ju mitt inredningshjärta mer åt det svart/vita och stilrena än åt shabby chic, men jag tycker ändå hon har det fantastiskt fint!

In och kika tycker jag! Klicka in er här, speciellt om ni tycker om det gamla och lantliga.

_MG_1168

sk1

rosenlund_017

_MG_1371

_MG_1372

Bilder: Vintage House


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *