Trettiosjukvm

En bättre torsdag.

juli 26, 2013

Okategoriserat

Snart har jag jobbat klart första veckan efter semestern, och jag vet verkligen inte vart dagarna tagit vägen. Tiden har bara susat förbi, och jag har försökt vänja mig vid att bara kliva upp på morgonen igen och få till min vardag.

Igår höll jag kvar greppet om sommaren lite extra, och drack drinkar med ett gäng härliga vänner på nya tillskottet Barabicu. Jag är redan kär i det stället, men det förtjänar ett eget inlägg som kommer inom kort!

Såhär såg jag ut iallafall när det var dags att surpla Hallon Mojito i kvällssolen! Och i helgen är det dags att lämna stan igen…

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “En bättre torsdag.”

  1. Lisa skriver:

    Klickade mig in på din blogg för ett par veckor sedan – och är sedan fast! Du visar en härlig blandning av allt och det är verkligen kul att få se lite Gbgpärlor och din snygga klädstil – vilket härleder min nästa fråga – vad är det för snygga skor du har på dig på fotot ovan? :)

    • trettiosjukvm skriver:

      Åh men tack Lisa, jag blir så glad av att höra det! Vad härligt att du tycker om min blogg, jag hoppas du fortsätter läsa! :) Mina skor är från H&M, och köptes för ett tag sedan men det kan tänkas att de finns kvart fortf! De fanns även i svart :) Hoppas du hittar dig ett par! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *