Trettiosjukvm

Lantlig inspo.

juli 30, 2013

Inredning

Äntligen lite fina inspirationsbilder… De finns på IKEA´s Livet Hemma och det är fantastiskt duktiga Johanna och Amanda som ligger bakom dessa, och jag gillar allt med det. En varm inredning med snälla färger och en lantlig känsla. Jag vill bara krypa upp i soffan och sitta där med en kopp kaffe. I flera timmar. Älskar det här, när det inte blir för hårt och stelt och för svart och vitt.. utan personligare och varmare. Tummen upp från mig!

ikea_tantjohanna_gotland_inspiration_1

ikea_tantjohanna_gotland_inspiration_3

Bilder: IKEA Livet Hemma / Styling: Johanna Bradford / Foto: Amanda Widell


2 svar till “Lantlig inspo.”

  1. Jenny skriver:

    Älskar fjärilstavlan! Ska genast se om jag hittar den :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *