Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Livet på landet.

juli 2, 2013

Okategoriserat

Jag har nu lämnat storstan för landet i ett par dagar. Här är det lugn och ro som gäller, i allra högsta grad. Och det känns som ett bra sätt att starta semestern på, varva ner lite och komma in i semester- feelingen.

Och lite såhär ser livet på landet ut.

God mat ska ätas ute på sommaren.

Smultron på strå. Sött i dubbel bemärkelse.

Många timmar spenderas på altanen. Med att göra i stort sätt ingenting.

Sen kanske det bakas lite. Om regnet faller utanför.

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *