Trettiosjukvm

Min sommarbubbla.

juli 23, 2013

Okategoriserat

Igår var det dags att återgå till verkligheten igen, efter att i tre veckor ha satt den lite på paus. Men trots att jag numer ägnar dagarna åt att sitta på kontoret istället för att packa väskan för en dag vid havet kan jag ändå inte riktigt släppa taget om min lilla bubbla. Bubblan där sommaren är oändlig. Jag vill fortfarande dricka vin sent på kvällen på någon härlig uteservering och glo på folk som passerar. Jag vill inte behöva fylla kylen och fixa matlådor. Inte riktigt än. Jag orkar inte packa upp väskorna med kläder som packats om på nytt flera gånger om och jag vill fortsätta sladda runt i flip flop och vara osminkad.

Vissa saker är oundvikliga att ta tag i. Men allt annat låter jag bli lite till. Bara för att jag kan. Sommaren känns långt ifrån över.

Bild: trettiosjukvm (tagen på Bar Centro för ett par dagar sedan)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *