Trettiosjukvm

Picture love.

juli 24, 2013

Okategoriserat

Ett tips till alla er som vill samla inspiration på en och samma plats är att signa upp er på ett konto på Pinterest. Det kan vara att ni börjar planera ert bröllop och vill samla bilder på allt från klänningar till dukning, eller snart ska flytta till hus och vill samla på er inredningsinspiration, eller helt enkelt bara älskar bilder och vill ha en egen bildbank. Pinterest tycker jag är smidigt, bra och framförallt väldigt roligt. Sen jag skaffade det har jag gått bananas och pinnar för kung och fosterland, fina bilder finns verkligen i oändlighet!

Så det blir dagens tips från coachen… Signa upp er på Pinterest! Och när ni ändå är där och pinnar runt, kika gärna på mitt konto!

Namnlös

Namnlös

Bilder: trettiosjukvm

 


2 svar till “Picture love.”

  1. EMZ skriver:

    Vilka fina bilder du hade på din sida <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *