Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Rökta räkor och rosa i glasen.

juli 27, 2013

Okategoriserat

Har återigen lämnat stan över helgen. Befinner mig ute på Åstol, en ö i Västkusten, med fina vänner. När vi inte kisar upp mot himlen och undrar när solen ska återvända, så äter vi räkor, dricker vin, skrattar och bara mår bra. Jag mår verkligen som bäst när jag får vara vid havet.

Vad gör ni denna helg? Jag hoppas ni har det underbart!

 
image

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *