Trettiosjukvm

Den bästa av somrar.

augusti 4, 2013

Okategoriserat

Vi brukar tyvärr inse först efteråt hur fantastisk den där resan var, hur underbar kvällen som aldrig tog slut faktiskt var, hur kul vi hade det.. Precis just då. Men jag vill inte låta det bli så nu, jag tänker inte avvakta och invänta känslan av att förstå det sen. Då när det är försent. Den här gången inser jag det redan nu, under tiden allt händer. Jag låter mig själv förstå det nu- att det här faktiskt visade sig bli den bästa av somrar.

Havet har lämnat salta spår på mina brunbrända ben, kvällarna har varit långa och skratten har ekat mellan gatorna. Jag har ätit smultron från ett strå, aldrig velat att dagen ska ta slut, varit på konsert med fina vänner, fiskat krabbor och lekt med syskonbarnen, köpt glass och satt mig på bryggan, plockat blommor från en äng, druckit vin och skrattat så jag fått ont i magen, och…bara gjort ingenting. Och samtidigt allt, allt jag ville göra.

Det här blev den finaste av somrar. När jag tänker på hur den varit blir jag bara alldeles lycklig. Och eftersom jag vet det redan nu, och inte behöver vänta på den insikten, så hinner jag njuta lite till då den inte är slut än. Min bästa tid är nu, precis nu.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *