Trettiosjukvm

Moodboard.

augusti 9, 2013

Okategoriserat

När sommaren sveper in glömmer jag allt som har med shyssta design- stolar och snygga jeans med den perfekta slitningen att göra.  Och så dör blommorna ifrån mig, och kylskåpet ekar lika tomt oavsett hur många gånger jag öppnar det för att dubbelkolla. Jag tappar allt ”sånt där” under sommaren, och väljer att inte bry mig så mycket.

Men så fort hösten kommer (jag har siktet inställt redan, trots att många anser att sommaren är långt ifrån över) så vänder allt så snabbt att jag inte förstår att det ens varit borta, det där suget efter nya fina inredningsgrejjer och shyssta höstkläder. Då vill jag plötsligt gå ner med klänningarna och sandalerna med remmar till källaren och handla stora varma tröjor, svarta jeans och shyssta kängor. Och klä mig mest i svart, och grått. Då börjar tankarna jobba på igen i en jäkla fart, och ungefär såhär ser det ut när det snurrar just nu…

bbc3634e86596e00e497d55b8752f3c9

Jag är sugen på att köpa mig en större väska, och tycker den här från Celine är vädligt fin, eller så ska jag kika på en annan jag har siktat in mig på… men först blir det till att spara! Det där med väskor är svårt, att hitta den perfekta pågår ständigt.

5426a94f4011f966c20a2afca8ba7d6d

När hösten kommer behövs en ny kalender. Det går hand i hand för mig. Dags att boka in träningar och trevliga middagar! Och allt annat som ska hinnas med under året framöver. Ser fram emot att fylla med massvis med skoj! Däremot, så är jag sjukt kräsen när det gäller att köpa kalender. Men jag vet att jag inte är ensam om det..

 f2fff0cb9237919dc58b0b4553914601

Och som vanligt så börjar tankarna på att klippa av håret igen. Hur fint är inte det här? Är ibland så trött på långt hår, som ibland bara är ”långt”, och ingen frisyr. Jag sätter ju ändå alltid upp det… Får se hur vågad jag är nästa gång det är dags för frisören! Kanske på tiden att boka in ett besök snart….

 

57ddad50b29c0df5fb3edda88afce150

Hade jag haft vitt golv hemma hade jag köpt mig en vackert mönstrad matta. Har verkligen snöat in mig på det, tycker det är så fint! Vet att Artilleriet har några fina, värt att kika på om man är köpsugen! Hemma hos mig passar det tyvärr inte just nu dock.

Bilder: via min Pinterest


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *