Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nytt från IKEA.

augusti 21, 2013

Inredning

Namnlös

Ni har väl inte missat att IKEA släppt sin nya katalog? För er som, precis som jag, inte får hem den i brevlådan kan ni klicka in er här för att bläddra i katalogen online.

Har ni sett några nya favoriter? Här är lite av det jag valt ut! Inte så färgglatt jag vet, men fint ändå!
Vitt soffbord/avlastningsbord // Svart vitrinskåp // Svart köksstol

Fotor082012372

Bikder: Skärmdumpar från IKEA


2 svar till “Nytt från IKEA.”

  1. loveofasailor skriver:

    Så fina saker i denna katalog ja :) man kan anmäla på hemsidan att man vill få hem katalogen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *