Trettiosjukvm

Söndag 11e. Enligt Instagram.

augusti 12, 2013

Okategoriserat

Lite såhär såg min söndag ut, enligt min Instagram…

Jag fastnade på golvet, i nya grå jeans som köptes på JC’S rea i lördags. Jag spelade Håkan, som så många andra dagar i sommar, och funderade på hur jag skulle sortera och fixa bland mina fin-fina boxar från Hay. I den rutiga gömmer sig flera i färgglada färger, och de fick jag av vänner när jag fyllde år. De stora grå är också presenter, från mina föräldrar. Det är galet vad mina nära och kära vet precis vad jag tycker om…

Jag läste texten på min gamla tavla från Moderna museet och insåg att jag tycker om den lika mycket nu som när jag köpte den för ett par somrar sen när jag besökte vänner i Stockholm.

”Jag kommer alltid älska dig, och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget.”

Sen har jag fyllt kylen, och även en del av köksbänken, med frukt och grönt. Nu jäklar ska vi gå mot en nyttigare höst!

Och vill ni, så följ mig gärna på Instagram, finns under namnet trettiosjukvm.

Ha en underbar vecka nu!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *