Trettiosjukvm

tankar & funderingar.

augusti 9, 2013

Okategoriserat

Jag tänker ibland att jag ska ändra bloggen, med allt från att bli smalare i det jag bloggar om och inte spreta iväg för mycket, till att kanske ändra storleken på bilderna eller kanske hela layouten av bloggen. Ibland funderar jag på om det jag skriver om och visar verkligen är intressant för andra, om det ger någon inspiration alls, och även om jag får höra att det är det så har jag svårt att ta det till mig och förstå.

Sen tänker jag att jag inte ska tänka så mycket alls, utan bara köra på. Skriva det jag vill skriva och visa de bilder jag tycker är fina, och så får det bara bli så som det blir utav det. Just nu kör vi nog på det spåret.

90670bc427fdaa6f01006f165d0c25e0

Bild: via min Pinterest


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *