Trettiosjukvm

Autumn.

september 24, 2013

Okategoriserat

Det känns att det är en ny årstid nu. Det bildas rök när man andas ut på kvällspromenaden och det krävs jacka på morgonen på väg till jobbet. Men jag gillar det ändå.

Är så himla sugen på höstkläder och på lördag är det bokat en shoppingdag sedan länge, då ska det kikas på allt från skor till varma tröjor och snygga svarta jeans. Och mörkt nagellack och skön halsduk. Listan är lång, men vi får se vad som tillslut får följa med hem! Det är alltså dags att plocka ihop luftiga klänningar och ljusa jeansshorts nu och bära ner till källaren. Iallafall tills det står januari i kalendern… då tar jag en paus från allt som har med vinterkläder och kyla att göra.

614c05da894a1716988875c1e19281bd

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *