Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Da matteo.

september 20, 2013

Göteborg

Lite såhär såg denna veckas onsdag ut. Tillbringade då eftermiddagen med en vän på Da Matteo, Magasinsgatan.

Ett favoritställe i stan!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Da matteo.”

  1. Felicia skriver:

    Så mysigt det ser ut! Maten såg också himla god ut :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *