Trettiosjukvm

En dröm på Kappelgränd 6B.

september 9, 2013

Inredning

Förbered er på en bildbomb utan dess like… Men det är den ju så värd, den här lägenheten som är ute till salu nu och där nuvarande ägaren är ingen mindre än Christian Duivenvoorden, en av ägarna till fantastiska Artilleriet. Och då kan väl inget gå fel? Det har det inte gjort heller, varenda millimeter av den här lägenheten är lite av en dröm. Mitt inredningshjärta slår dubbla slag när jag ser sånt här… hur fint är det inte?! Så genomtänkt och fint, allting. Precis i min smak.

Vill ni läsa mer så har även Trendenser och Tant Johanna skrivit om detta underbara hem.

image

image2

image3

image4

image5

image6

image7

image8

image9

Bilder: Svenska Mäklarhuset


2 svar till “En dröm på Kappelgränd 6B.”

  1. Linn skriver:

    Du är ju inte direkt först på bollen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *