Trettiosjukvm

”Jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än”

september 10, 2013

Okategoriserat

Tji fick jag. Har sagt flera helger i rad att ”Nu! Nu är det sommarens sista ryck!”, och det sista salta badet, den sista shorts-dagen… De orden har jag fått äta upp gång på gång, för sommaren har inte velat släppa taget.

Förra helgen varvade jag havsbad med bad i tunnor vid en brygga på Marstrand. Drickandes kallt i solen och försökte njuta av det sista sommaren hade att ge. Men så kom denna helgen, som visade sig bli ännu finare! Och åter åkte shortsen på, båten fick ta sig en tur på havet och vi sprang ner till viken för eftermiddagsdopp! Tror t.o.m. ett par fräknar återvände på kinderna. Men det måste vart det sista va? Nu borde sommaren ha briljerat klart?!

Tack för en fantastisk sommar, passar på att säga det nu. Vad fin den blev, på alla sätt!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *