Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Lotta Agaton.

september 23, 2013

Inredning

Ni har väl inte missat att Lotta Agaton öppnat upp en pop up store på webben?

Nu kan alla vi som inte bor i Stockholm och inte kan handla i den fysiska butiken gå loss online istället, iallafall i tre månader! Vilken lycka!

Har ni varit inne och kikat? Vilka är era favoriter?

Namnlös

Det finns allt från fina posters till riktigt snygga lampor…

Namnlös2

Bild: skärmdump från Lotta Agaton Webshop


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *