Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nytt i butik.

september 5, 2013

Inredning

Blev såld direkt när jag såg dessa handdukar från Åhlens. Har länge varit svag för mönstret, och då jag inte ”kan” kakla badrummet fullt med marrakech- kakel så får handdukar med detta fina mönster duga.

Visst är de fina? Tror minsann jag ska köpa mig en uppsättning med det blåmönstrade.

catalogueImage

catalogueImage2

Bilder: Åhlens


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *