Trettiosjukvm

September.

september 2, 2013

Okategoriserat

02bf951382139aaa54fab02ead301df5

September. Hur mycket jag än älskar sommaren så är jag alltid peppad och redo när hösten kommer. Jag trivs med att få in rutiner i livet igen, och jag älskar höstgarderoben. Den här månaden ska jag planera och längta ännu mer till ett stundande bröllop som står runt hörnet. Jag ska köpa den där kappan jag spanat in, och den varma halsduken till. Jag ska pyssla hemma i lägenheten lite extra och så ska jag bunkra upp med värmeljus inför höstkvällarna. Och så ska jag ta det så himla lugnt. Blir nog en sväng ut till ön också, tända brasan och hoppa i gummistövlarna för att traska ut i skogen och leta efter skogens guld- i kontrast till sommarens salta bad. September får bli en mysig och lugn månad.

Hur ser det ut för er?


Ett svar till “September.”

  1. EMZ skriver:

    Håller verkligen med! PÅ alla punkter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *