Trettiosjukvm

Tredje september.

september 3, 2013

Okategoriserat

Förutom att jag lyssnar mycket på den här låten just nu, så känner jag faktiskt lite av en lättnad över att ha fått tillbaka min telefon igen. Eller en helt ny faktiskt. Att inte ha kunnat lyssna på poddar eller spotify på bussen en tidig morgon, bara få var tredje sms som vänner och familj skickar, och att inte kunna ta kort har varit överraskande frustrerande. Men nu är jag back on track igen!

Förutom det så var jag tydligen värd en ny kappa idag. Den här kommer jag bosätta mig i under hela hösten, det tvivlar jag inte en sekund på.

Sen sladdar jag runt på gatorna i ett par nya Vans om dagarna. Kombinationen svart, glitter och leopard gjorde att jag verkligen inte kunde motstå dessa rackare. Skinnbyxorna ni skymtar är också nya, och de är redan ett par givna favoriter som kommer få följa med på både ett och annat.

Och så snurrar det kuddar i tankarna. Jag har bara svart, vitt och grått i soffan nu och jag tror den är redo för lite färg. Så var det ju det där med beslutsångest…

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Tredje september.”

  1. Anna skriver:

    Fin färg på kappan! Vart kommer den ifrån?

  2. Amanda skriver:

    House doctor har finfina kuddar, har en petrolblå med peacemärke i guld. Lagerhaus nya dipdye-kudde är också ett tips :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *