Trettiosjukvm

Words on walls.

september 30, 2013

Inredning

Det var Bokmässan i Göteborg i helgen, var ni där? Jag var alltid på den när jag var liten med min mamma, det var lite av en tradition. Sen på äldre dar jobbade jag under mässan och efter det kaoset har jag faktiskt inte varit där. Vilket är lite synd, för jag älskade det när jag var liten! Kika på böcker och bläddra i tjocka tidningar, och kanske till och med fynda lite! Får nog bli ett besök nästa år.

Och på tal om Bokmässan… Jag såg ett inlägg från bloggen på IKEA´s Livet Hemma, som lades upp för ett tag sedan, där de hade tapetserat med blad från böcker. En rolig idé tycker jag!

ikea_bed_grey_inspiration_1

ikea_bed_grey_inspiration_2

I like the idea of putting book pages on walls. A new kind of decorating!

Bilder: IKEA – Livet Hemma


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *