Trettiosjukvm

1st of october.

oktober 1, 2013

Okategoriserat

Nu går vi in i oktober, redan! Jag vet inte riktigt vad som hände med september, första delen var sensommar och andra delen började vi nog förbereda oss inför höst och kyliga dagar. Det blev liksom en månad med lite mellanlandning.

Och just nu skulle jag gärna…

08c6a48ea2e6dafc151272075b6a02e0

Klä mig i jeansskjortor modell oversized. Fast det vill jag väl nästan alltid. Ett tips är att gå in på herr- avdelningarna och snoka lite. De har bäst skjortor enligt mig när man vill att de ska vara raka i modellen och lite större. Precis så som jag vill ha det. Den här eller den här kanske skulle vara något?

fc27fcac5987b3b2ea2a6c3afe9ceeed

Fylla fler väggar med prints över kartor. Om det inte vore så att jag redan har en tavla över Paris, och en över Göteborg. Men jag ser att det fortsätter att bara dyka upp fler och fler, och alla är så fina! Har en svaghet för det märker jag…!

Namnlös

Ha en större lägenhet, och därmed ett sovrum. Då skulle det gärna få se ut lite såhär… Visst är det fint?! Från Åhlens senaste tidning, där det för övrigt fanns en hel del fina bilder! Tycker jag ni ska kika in om ni inte redan gjort det. Styling: Emma Persson Lagerberg / Foto: Petra Bindel

 

Already autumn! Right now I am dreaming about oversized shirts in denim, more prints with maps from all over the world, and a bigger apartment so I can have a bedroom with clothes hanging in the corner.

 

Bilder: Pinterest // Pinterest // Åhlens

 


6 svar till “1st of october.”

  1. bydahlin skriver:

    Hej! Rolig ide med kartan! Kanske provar det hemma om jag får tag i en fin karta på mitt favoritland/ stad :)

  2. lejnox skriver:

    Har också kartor uppsatta i galgar sådär ovanför sängen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *