Trettiosjukvm

Autumn inspo.

oktober 17, 2013

Okategoriserat

Jag tycker att vi klär oss som allra snyggast nu under hösten. Vi har lämnat sommaren bakom oss och orkar bry oss om hur vi klär oss igen. Jag vet inte hur det är med er, men är det inte oftast så att vi tappar lusten till sånt på sommaren? Det gör jag iallafall. Och nu kan vi klä oss varmt och framförallt snyggt igen, nu är vi i någon slags mellanlandning. När vintern kommer gömmer vi oss nämligen, bakom lager på lager och tjocka stora jackor. Då tappar jag lusten igen, och tänker mest bara på att klä mig så jag inte fryser.

Därför gillar jag hösten. Det är mitt emellan. Det är lagom, och det gillar ju vi i Sverige. Lite såhär tänker jag nu under den här årstiden…

Bilder: via min Pinterest


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *