Trettiosjukvm

Canada scarf & höstpromenader.

oktober 16, 2013

Okategoriserat

Jag unnade mig en fin halsduk igår som jag tänkte skulle få värma mig i vinter, så nu är jag snart redo för kylan! Men än behöver den inte komma tycker jag… just nu njuter jag av den väldigt fina höst som vi fått. Vilket väder! Tog en promenad i skogen i helgen, och vad fint det är nu med alla färger, måste säga att jag verkligen tycker om att vi har så tydliga och härliga årstider.

Nu blir det ännu en skogspromenad! Det är den obligatoriska vecko- promenaden med en vän som står på schemat. Funkar även lite som terapi light.

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Canada scarf & höstpromenader.”

  1. Sandsten skriver:

    Låter så härligt, avundsjuk. Längtar till jag går och sparkar höstlöven i Göteborg igen. Älskar din blogg, bra jobbat! Tror att hösten kommer bli höjdpunkten för din blogg.. Känns som det är din specialitet :) jag vill ha höstskotips!

    • trettiosjukvm skriver:

      Vad glad jag blir att du säger så, värmer mer än du kan ana. Tack! :) Inga vackra höstfärger i Houston just nu alltså..? ;) Hehe jaa man kan ju alltid hoppas. Ska se om jag kan trolla fram några skotips!! Kram, hoppas du mår bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *