Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Details from home.

oktober 12, 2013

Okategoriserat

En torkad hortensia i ett loppisfynd!

Den minsta lördagsblomman?! I en provrörs- vas, hängande på det där armeringsjärnet som ännu inte kommit upp på väggen.

Köpte en bukett blommor som jag delade upp i olika glasflaskor och glasvaser. Nu får vi se vart de ska få sin plats här hemma…

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *