Trettiosjukvm

Way cup breakfast.

oktober 2, 2013

Göteborg

Jag var en halvtimma för tidig till jobbet igår, vilket ledde till att jag kunde passa på att ta ett spontant frukostbesök på Way Cup på Järntorget. Efter att ha öppnat kl åtta hela sommaren har de nu börjat öppna klockan sju igen, så nu hinner jag äta god grötfrukost innan jobbet!

De ska tydligen bygga om, men jag gillar det redan precis som det är! Som jag skrivit tidigare så har de återanvänt mycket till deras inredning på ett roligt och nytänkande sätt, deras jobbkläder är från nedstängda Expert, de har gamla dörrar som bord etc. Och både lunchen och frukosten är supergod!

 

Enjoyed a nice breakfast with oatmeal at Way Cup yesterday. Really like the interior they have, and that they have recycled most of it! Nice and creative idea!

 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Way cup breakfast.”

  1. I mitt huvud skriver:

    Vilket härligt ställe! Perfekt början på dagen, god frukost i härlig miljö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *