Trettiosjukvm

White on white.

oktober 17, 2013

Drömhem, Inredning

Hittade det här hemmet via My scandinavian home, och jag satt en stund och funderade innan jag kunde bestämma mig för vad jag tycker om det faktiskt. Kom fram till att det är alldeles för vitt och opersonligt för mig, men jag gillar verkligen basen i lägenheten. Så som golv, fönster, bänkskiva i köket, dörrarna… Jag hade dock inrett det annorlunda, mer personligt och varmare.

Vad tycker ni?

fast2

fast11

fast10

fast9

fast8

Bilder: My scandinavian home

 


Ett svar till “White on white.”

  1. […] är borttagen nu, men det gör inget då den fortfarande går att beskåda här. Och här. Och här och här och … (ja, den nämndes även i förbigående veckan innan […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *