Trettiosjukvm

A little help.

november 1, 2013

Okategoriserat

09296831f575ec989d7900681dba81c4

Hej fina ni, nu skulle jag behöva er hjälp!

Jag har länge tänkt på att ändra min sida, eventuellt flytta den helt. Har nämligen aldrig riktigt varit helt nöjd med layouten och hur den är uppbyggd. Men när det kommer till den här biten är jag helt förlorad, sidan jag har idag och hur den ser ut var det jag klarade av att trolla fram. Så om ni vet någon man kan vända sig till som utformar sånt här eller om ni har några andra bra tips och knep så hör gärna av er antingen via att kommentera eller skicka ett mail!

Vore så tacksam! Ha en fin fredag nu! Och just det… välkommen november!

 


6 svar till “A little help.”

 1. Julia skriver:

  Lättast är ju att köpa en egen domän, då kan du utforma din sida precis som du vill!

  • trettiosjukvm skriver:

   Tack för tipset! Men måste man inte vara kunnig på hemsidor och sånt då? Jag är ju som sagt förlorad när det kommer till det :( Vet inte ens hur man köper ett domän, haha!

   • Julia skriver:

    Lite kunnig bör du kanske vara, men absolut inget måste. Mycket kan du prova dig fram till om du vill ändra färg exempelvis. Annars finns det färdiga mallar att köpa på Etsy t.ex. Att skaffa egen domän är inte alls svårt, ofta finns det någon sorts support du kan maila med eller ringa om det är något du undrar kring din hemsida :-)

    • trettiosjukvm skriver:

     Tack så jätte mkt fär hjälpen Julia, får se vad jag lyckas få fram, det kanske inte är så svårt när man väl sätter sig med det :) Trevlig helg nu! Kram

 2. bydahlin skriver:

  Hej, det är lite tråkigt i wordpress då man inte kan ändra färger t.ex. Om man inte har köpt en domän. Man kan egentligen inte ändra så mycket alls utan välja en av de färdiga modellerna. Lycka till med din domän!

  • trettiosjukvm skriver:

   Hej! Ja men precis, jag vill egentligen att det ska se ut på ett lite annat sätt, vi får se vad jag lyckas med :) Tack ska du ha! Ha en fin helg, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *