Trettiosjukvm

Det börjar närma sig.

november 8, 2013

Inredning

Namnlös

Okej, jag erkänner att det inte var så längesen jag sa att jag inte riktigt var redo för all jul som dök upp i butikerna. Men nu har jag börjat ge vika. Det är väl snart dags att kasta in handduken och ge sig hän åt lussebak och att plantera hyacinter i alla dess former, och jag ska erkänna att jag älskar det! Jag har uppdaterat min Pinterest med en board som heter ”Christmas”, och tro mig, jag kommer pinna julinspiration framöver så det står härliga till! Jag brukar vara ganska snål med det röda, det får bara komma i små detaljer hemma hos mig kring jul, men det finns så mycket annat fint man kan göra för att få den där rätta julkänslan hemma! Man måste inte gå loss med tomtar och rött, om man nu inte vill, för att få julfint. Något jag gillar att göra är att fylla hemmet med hyacinter och amaryllis, man kan plantera och göra fint på så många olika sätt, och in med grankvistar (och kanske någon mini- gran?) också så blir det ännu mysigare!

Vill ni få lite inspiration kring pynt eller hur man slår in klapparna på ett lite personligare sätt, så följ gärna min Christmas- board, den kommer fyllas med bilder!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *