Trettiosjukvm

Details from home.

november 18, 2013

Inredning

Det ser ofta ganska olika ut ovanpå min rullvagn i köket. Det byts och flyttas och har sig för jämnan, och just nu ser det lite ut såhär…

Färgglada fina glasflaskor från Pellegrino, och den där lemonadflaskan som jag aldrig kommer dricka ur. Underbara The Kinfolk Table står lutad mot väggen och påminner mig ibland om att jag måste bläddra allt mer i den. Sen försöker jag få till en ny Elefantöra med hjälp av ett skott från min andra stora kruka, men det går sådär faktiskt.

 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Details from home.”

  1. Julia skriver:

    Dom lemonaderna är så fina. Och goda! Men, drick och njut en fredag och gör sen egen lemonad att fylla flaskan med! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *