Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Favoriter.

november 29, 2013

Okategoriserat

Mina favoriter just nu…

Silvriga klämmor som är perfekta när jag ska sätta upp fina saker i armeringsjärnet, från Granit // Bästa handkrämen från L’occitane // Tunt silvrigt halsband som oftast får följa med om dagarna, från Clio Blue // Rött anteckningsblock från Marc Jacobs // Svartprickig washi- tejp från Moltaz Design // Body lotion med godaste doften från Other Stories // Detox te från Pukka (så gott!)

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *