Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

”Funkisförälskelse”

november 7, 2013

Inredning

Ja det var det verkligen, ”funkisförälskelse”. Jag satt och bläddrade i senaste ELLE Interiör igår och fastnade för det här hemma hos- reportaget. Jag gillade köket! Det känns som ett varmt och personligt kök, ett sånt som man vill sitta länge i med sina vänner och bjuda på god middag och dricka ett glas rött eller två.

Två timmar upp ger jag till det här!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *