Trettiosjukvm

Hortensia.

november 20, 2013

Okategoriserat

Jag sprang in på Blomrum för att köpa en liten blomma till pappa då vi i söndags firade mamma kombinerat med en försenad fars dag! Det blev Hortensia, som verkligen är en av mina favoritblommor. Jag tycker de finns de som har så väldigt vackra färger, och om man lyckas torka den rätt så kan du njuta av den väldigt länge. Jag lyckades med en som hängt kvar i någon månad nu, men jag tror faktiskt det var ren slump!

Ett tips när du ska köpa Hortensia är att känna med hela handen ovanpå, om det finns motstånd/stabilitet så brukar den vara bra! Det är lite svårt att förklara, men testa känn på ett par olika nästa gång så kommer ni märka skillnad!

Vilka är era favoritblommor?

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *