Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Interior pop up.

november 15, 2013

Göteborg, Inredning

Tänkte bara tipsa om att inredningssidan Rum21 (som jag för övrigt tycker mycket om) har öppnat upp en pop up store i Alvhems butik! Jag såg detta på Alvhems Instagram, och jag tänkte själv att jag skulle försöka sticka in huvudet en dag!

De kommer att köra sin pop up mellan 14- 28 november, så se till att passa på!

 

Bild: skärmdump från Alvhems Instagram @alvhemmakleri


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *