Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Just nu…

november 30, 2013

Moodboard

weekdaycarnival_christmas decoration pieni 4

…plockar jag in julen med hjälp av hyacinter och så lite mossa som får bädda om hyacinterna. Det blir inte mycket rött som får komma in här hemma på julen, men några tomtar ska allt så småningom få sin plats, dock inte riktigt än! Man kan som sagt få det julfint och mysigt ändå!

41b6a4e3b8a8e352c42ebb0cacc1564a

…skulle gärna låta en oljelampa i silver få flytta in. Känns tidlöst och så himla fint!

EF-SWE-008-00_big_knit_sweater_black-56

…hade jag inte tackat nej till att se ut såhär. Black is the new black. Jag tycker alltid helsvart är så jäkla snyggt.

image

…plöjer jag mäklarsidorna som alltid och tyckte om inredningen och att det var så ljust och fint i det här köket.

 

Bilder: Weekday Carnival / Artilleriet / Emerson Fry / Stadshem


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *