Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Life lately. Enligt Instagram.

november 14, 2013

Okategoriserat

Jag har varit på café Husaren i Haga tidigare i veckan med vänner. Det blev ingen mega-kanelbulle den här gången, men dessa måste nog vara de största i stan?! // Det sker en ständig kamp mellan mig och mina icke gröna fingrar, och jag kliar mig i huvudet och undrar när tusan min klöver ska få blommor // Förra helgen var det dags att ta på de tunga örhängena, sätta dit det nya mörka läppstiftet från YSL och slå klackarna i taket // Jag älskar smycken, både personliga tunna sådana och håll-käften-maffiga, det varierar, men såhär ser det ut på högerarmen nästan varje dag just nu.

(@trettiosjukvm)

 

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *