Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

On my wishlist.

november 11, 2013

Okategoriserat

Fotor1110161258

Dear Santa….

Vit klassisk skjorta från Gant, herravdelningen, modell ”Yale Oxford” // Riktigt snyggt anteckningsblock från Playtype, Artilleriet // Svart, enkel och fin väska i påsmodell från Zara // Handkräm som doftar gott från L:A Bruket


2 svar till “On my wishlist.”

  1. Linn skriver:

    Vilka härliga anteckningsblock. Tack för bra tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *