Trettiosjukvm

The Barn.

november 25, 2013

Göteborg, Mat & dryck

Jag och mina syskon med respektive hade en helkväll i lördags och det var det mysigaste och trevligaste jag gjort på länge! Att få kvalitetstid med familjen slår nog allt.

Vi åt middag på nyöppnade The Barn, och vi alla var väldigt överens om att det var något av det godaste vi ätit. Jag beställde hamburgaren ”Prästen” och pommes frites gjorda på sötpotatis, och tryffelmajo till det. Kan varmt rekommenderas! Speciellt sötpotatis- fritesen, magiskt! Även de friterade lökringarna fick högsta betyg, likaså den trevliga personalen och den enormt mysiga stämningen och inredningen. Vi kunde inte uttrycka oss nog under kvällen över allt vi var så nöjda med.

Hit blir det definitivt fler besök, och mycket snart!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *