Trettiosjukvm

The Photogallery.

november 22, 2013

Göteborg

The Photogallery har precis kört en fotoutställning i ca en vecka i Artilleristallarna.

Kan inte tänka mig ha utställningen i en bättre lokal, och det irriterar mig varje gång jag tänker på det att detta finfina ställe (som ståtligt stått där på Magasinsgatan sedan 1898) annars används som…ja, garage för ett fåtal bilar om jag inte är helt ute och cyklar. Such a shame. Man kunde ju gjort så mycket annat fint här, se bara på de gamla bevarade skyltarna som hänger kvar..älskar sånt! Men Wallenstam köpte tydligen hallarna i somras, så det ska bli intressant att se om det görs något vettigt av dem.

Utställningen hade sin sista dag i söndags och jag susade dit för att hinna få en glimt, och det är jag glad för! Att bara få komma in i hallarna var härligt i sig, och fotona sen… Helt fantastiska! Bilderna på Mick Jagger tillhörde ju favoriterna (tack för hjärntvättningen jag fick redan som barn Pappa…) men även de svartvita på Obama, Audrey Hepburn, Elton John och många fler.

Var ni där? Vad tyckte ni?

Bilder: trettiosjukvm


5 svar till “The Photogallery.”

  1. johanna skriver:

    Önskar att jag varit där, magiska lokaler. Och massor av fin konst ser det ut som.

  2. Sara skriver:

    Hej! Det pratas om att Göteborgs konsthall eventuellt ska flytta dit. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *