Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Vinterland.

november 28, 2013

Inredning

ikea_gloggparty_inspiration_1

ikea_gloggparty_inspiration_3

Hur mycket längtar man inte till den där riktiga vintern när man ser dessa bilder från IKEA Livet Hemma? Jag är inte så mycket för vintern, det ska jag erkänna, iallafall inte när den är som den mestadels är här i Göteborg med slask och blåst och iskanor till gator. Men när den är sådär magisk som man alltid drömmer om att den ska bli varje år, så som på bilderna, när snön ligger tjock så det knastrar under fötterna när man går, och där den ena snöflingan är större och vackrare än den andra, då njuter jag. När det är så fint, så tycker jag om vintern, och det är faktiskt helt okej om den kommer nu.

Och så hoppas vi på en riktigt vit och härlig jul iår, visst gör vi?!

 

Bilder: IKEA Livet Hemma


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *