Trettiosjukvm

Words of wisdom.

november 4, 2013

Okategoriserat

4ab17fa814aed1b9f20547ac5a5e5caf

Måndag, ny vecka och nya tag, som man brukar säga! Jag tycker tiden går så skrämmande fort nu, speciellt den här hösten. Det känns som om dagarna som passerat sen augusti bara gick i 110. Men ju fortare tiden går, desto snarare ligger jag på den där stranden under den där palmen i Mexico. Det är skönt att ha en så härlig resa att längta till! Men först är det jul, som jag är så barnsligt förtsjust i. Det finns mycket att se fram emot nu.

Helgen var lugn och skön! Och i fredags hade jag en toppenkväll där jag testade två nyöppnade ställen i stan, tänkte återkomma med det i ett inlägg senare idag!

Och för er som precis som jag tycker om loppisar, tycker jag ska kika på det här, som får bli mitt tips till er idag! Jag tänkte själv gå dit, och hoppas på fynd!

Ha en fin vecka nu!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *