Trettiosjukvm

Fredagsbuketten.

december 10, 2013

Okategoriserat

Ligger hemma och är helt knockad av en förkylning som slog till med besked. Sover mest, och dricker varmt vatten med honung och mjölk. Gick till affären tidigare för att handla något att äta, och det kändes som ett maratonlopp. Kroppen strejkar verkligen och säger ifrån när man är sjuk alltså…

Men det jag kom på var att jag glömde visa er buketten jag köpte på Blomrum i helgen! Finare fredagsbukett får man nog leta efter. Tycker det blev fint med lite rött i också (gillar det där varma röda istället för knallrött), och grankvistar, så den blev lite julig! Älskar den, det är så värt att unna sig blommor now and then.

Nu ska jag återgå till Breaking Bad (som äntligen kommit igång, tyckt den varit så seg innan) och kanske sova lite till…

Trevlig kväll till er!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *